Vijesti

“SADA DNO IMA DNO” Puljić: Kaže Vučić da se obratio medijima, nešto kuka oko rezolucije..

Njegovi su politički uzori Raisi, Putin, Orban, Trump, Lukašenko, afrički i južnoamerički diktatori… Njegovi su neprijatelji žrtve genocida u Srebrenici i njihove obitelji kao i svi oni koji podržavaju rezoluciju o genocidu

Njegovi su politički uzori Raisi, Putin, Orban, Trump, Lukašenko, afrički i južnoamerički diktatori … Njegovi su neprijatelji žrtve genocida u Srebrenici i njihove obitelji kao i svi oni koji podržavaju rezoluciju o genocidu. Evo ga, ničim izazvan, u NYC i UN-u. Ovo je objavio Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona komentirajući najnovije poteze predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je stigao u New York u namjeri da lobira protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Puljić redovno izvještava o događajima vezanim za rezoluciju o genocidu u Srebrenici, koja će se sutra naći pred Glavnom skupštinom Ujedinjenih nacija u New Yorku. Uz svoj komentar o dolasku Vučića u New York te njegovim političkim uzorima i neprijateljima, Puljić je objavio i Vučićev tvit u kojem predsjednik Srbije izražava saučešće narodu i Vladi Islamske Republike Iran povodom smrti predsednika Ebrahima Raisija, “odanog i istinskog prijatelja Srbije

Komentirao je Puljić i Vučićevo obraćanje koje prenosimo u nastavku:

“Kaže Vučić da se obratio medijima. Nešto kuka oko rezolucije. Kojim medijima? Režimskim propagandnim zidnim novinama koji objave svaku riječ svog vođe. Pamtim Peru Lukovića, Stojana Cerovića, Slavka Ćuruviju … sve ikone novinarstva. A, sada i dno ima – dno”, naveo je Puljić.

Danas će se, kako je također objavio Puljić, s glavnim tajnikom UN-a Antoniom Guterresom fotografisati predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Predsjedništva Željko Komšić.

“Ovo je protokol, ovo nije vijest. Da znamo gdje su i šta rade”, istakao je Puljić te upitao: “Znači li to da Željka Cvijanović upravlja državom?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button