Vijesti

DEBAKL DODIKOVE FRONTE I NJEGOVIH PRISTAŠA: Jelena Trivić osramotila Nenada Stevandića…

 

“Svima koji žele vidjeti, sve je jasno, osim onima koji iz svojih interesa i dalje nastoje braniti pogubnu i izdajničku politiku Milorada Dodika, najvećeg neprijatelja Srba”, izjavila je Trivić.

“Nikakva demagogija i pokušaji vlasti da opravdaju svoj izlazak na izbore, koje je raspisala CIK, ne mogu ih osloboditi činjenice da su podlegli i odustali od svog Izbornog zakona kojeg je gurao Dodik”, poručila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

“Pozivanje na hrabrost treba zamijeniti prihvatanjem situacije, kako je najavio portparol Dodikovog izbornog zakona, Nenad Stevandić”, dodaje Trivićeva.

Ona tvrdi da već skoro dvije decenije Milorad Dodik truje narod svojim praznim pričama, dok se iza scene troše stotine miliona na sporove u energetskom sektoru, a Republika Srpska trpi gubitke, te da oni koji se bogate postaju sve bogatiji, dok narod, zaveden praznim obećanjima, postaje sve siromašniji.

“Svima koji žele vidjeti, sve je jasno, osim onima koji iz svojih interesa i dalje nastoje braniti pogubnu i izdajničku politiku Milorada Dodika, najvećeg neprijatelja Srba”, istaknula je Trivić.

Trivićeva kaže da je ipak dobro što SNSD i njihovi koalicioni partneri izlaze na izbore, te da podržava mijenjanje vlasti putem izbora, a ne na ulici ili političkim odlukama stranaca. Ističe da, iako Dodik ne bi nikada došao na vlast da stranci nisu sankcionisali tadašnje izabrane predstavnike, on treba da ode voljom naroda, a ne na drugi način.

“Zato se radujem njihovom izlasku na izbore, kao i izlasku njihovih prikrivenih kandidata poput Stanivukovića koji je takođe najavljivao bojkot nametnutih izbornih pravila, a koji se, kao i njegov politički otac Dodik, sprema na prihvatanje situacije”, kazala je Trivićeva, te zaključila:

“Možda misle da će kuhanje žabe olakšati njen gutljaj, ali ova žaba je previše velika. Ta žaba se ne zove Šmit, već poraz koji će im nanijeti narod. Vjerujem da je narodu dosta političkih izdaja i da će većinsko povjerenje dobiti oni koji ne lažu i ne mijenjaju mišljenje kao čarape. I to povjerenje neće biti podložno prepravljanju pod uticajem stranih sila.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button