Vijesti

JELENA TRIVIĆ OBJAVILA NOVI SNIMAK: “Meni Dodik ne može govoriti šta da radim jer nisam u njegovom džepu!” (VIDEO)

Svi koji neće sa režimom i svi koji nisu s njima, te svi koji su spremni da se okupe oko prve tačke našeg programa, a to je rat protiv tajkuna, dobrodošli su u većinu – poručila je

– Glas za Nikolu Šobota i glas za Draška Stanivukovića je glas za Milorada Dodika – poručila je Jelena Trivić, kandidat opozicije za gradonačelnika Banjaluke.

Trivićeva je u video-zapisu objavljenom na njenim zvaničnim kanalima izjavila da ima dva pitanja za kandidata SNSD-a Nikolu Šobota.

– Da nam kaže šta on misli o teniskoj rupi, njegovo mišljenje kao građanina, i šta misli o garaži na UKC. Šta on misli o tim promašenim investicijama? Ako neko glasa za Šobota da zna za šta je glasao i da će Šobot biti autonoman i da će imati neki integritet u donošenju odluka – navela je Trivićeva.

 

Trivićeva dalje navodi da za Stanivukovića ima takođe dva pitanja: da nam kaže zašto je zaboravio na stablo korupcije Dodikovih firmi i gdje su „bato i seka“, pa da mu povjerujemo da nije Dodikov kandidat.

– Meni Dodik ne može govoriti šta da radim, i ako u nešto možete biti sigurni onda je to činjenica da nisam u njegovom džepu. Mi ćemo raditi kako nalažu pravila struke i interesi naroda, a ne kako nalažu interesi Dodika i tajkuna – istakla je Jelena Trivić.

Trivićeva se u obraćanju dotakla i formiranja skupštinske većine.

– Svi koji neće sa režimom i svi koji nisu s njima, te svi koji su spremni da se okupe oko prve tačke našeg programa, a to je rat protiv tajkuna, dobrodošli su u većinu – zaključila je Trivićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button