Vijesti

“U novom spotu bi mi bio Konaković, Nikšić, a može i Izetbegović”

Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiHp nakon gostovanja u emisiji na N1 izdvojio je nekoliko minuta da “iza scene” odgovori na nekoliko nesvakidašnjih pitanja.

Video je objavljen na društvenim mrežama (Facebook, TikTok, Instagram), a u nastavku N1 donosi pitanja i odgovore na koje je Ramo Isak brzo i bez kalkulisanja odgovarao.

Postavili su mu sljedeća pitanja:

Hitno morate letiti helikopterom. Kome bi povjerili upravljanje vašim helikopterom: Milorad Dodik, Nenad Nešić ili Dragan Čović?
“Ne želim niti jednog. Pod jedan oni nisu piloti, a pod dva nisu oni meni nikako interesantne osobe koje bi mogle nešto da urade, osim da se bave politikom”.

Snimate novi spot. Kojih pet političara bi bili glavni likovi?

Elmedin Konaković, Aljoša Čampara, Nermin Nikšić. Može i Bakir Izetbegović”.

Otvarate novi biznis. Sa kim sa političke scene bi ga pokrenuli?

Sa svima onima koji kvalitetno i profesionalno rade svoj posao. Opet ću reći Elmedin Konaković. Posebno kao ministar vanjskih poslova BiH pokazao stvari koje su potrebne ovoj državi. Nije kao ovi što su do jučer bili. Koristili poziciju za svoju ličnu promociju, on koristi promociju za promociju BiH. Druga osoba je Benjamina Karić i Mujanović Rašim, gradonačelnik Zavidovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button