Vijesti

UZBUNA U DODIKOVIM REDOVIMA: Gradonačelnik Bijeljine razbjesnio režimske medije –„Obrušio se na Aleksandra Vučića…“

Dodikov režim je očigledno zabrinut za ishod rezultata na lokalnim izborima, pa je u režimskim medijima osvanuo tekst kojim se želi oblatiti Petrovića.

Nećete kopati, dobro poznata parola opozicije u susjednoj Srbiji koju koriste protiv autokratskog režima Aleksandra Vučića, a za koju režimski ATV tvrdi kako ju je koristio i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dodikov režim je očigledno zabrinut za ishod rezultata na lokalnim izborima, pa je u režimskim medijima osvanuo tekst kojim se želi oblatiti Petrovića.

-Najavljen kao specijalni gost na skupu protiv rudarenja litija u Loparama, u pokušaju da skupi jeftine politike poene, kojima želi da se dokopa novog mandat gradonačelnik Bijeljine, obrušio se na Vučićevu ideju da se eksploatacijom rudnih bogatstava poboljša životni standard građana, piše režimski ATV, medij pod kontrolom Milorada Dodika koji je odavno pod američkim sankcijama.

– Ajde navedite mi u svijetu, jedno bogato rudarsko mjesto. Možemo da se odupremo pritiscima, zajedničkim snaga, uspjećemo, citiraju na ATV-u Petrovića.

Na skupu je predstavljen kao iskreni borac protiv litija, i kao specijalni gost.

Iz hvalospjeva organizatora o Petroviću, može se zaključiti da je predsjednika Srbije izjednačio sa raznim okupatorima koji su uništavali srpski narod, optužuju gradonačenika Bijeljine režimski mediji.

I dok se u regionu i svijetu, vlade utrkuju ko će doći do “minerala budućnosti”, Petrović se ponosi da je prvi koji je rekao NЕ litijumu.

Redovan je na svim okupljanjima i tribinama protiv litijuma, nerijetko ponosno ističući da brani ne samo Semberiju, Majevicu nego i region u šta je uključena i Srbija.

Naravno, Dodikovi mediji šire neistine. Naime, Petrović nije jedini opozicioni političar koji je protiv kopanja litija u BiH. Istog stava su i lideri PDP-a i SDS-a, te Lista za pravdu Nebojše Vukanovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button