Vijesti

VUČIĆEV INFORMER NAPAO KESIĆA: “Ismijava ‘Oluju’ i Jasenovac, sprda se sa srpskom šajkačom!”

U video prilogu pogledajte “sporni” prilog i uvjerite se u stvarne razmjere ludila Vučićevog režima.

Beogradskom tabloidu Informer, pod izravnom kontrolom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nije se dopao satirični prilog o zabrabi manifestacije “Mirdita, dobar dan”, koja se prvi put nakon niza godine neće održati po nalogu srbijanskog režima.

“Kesić se u svojoj emisiji osvrnuo na festival ‘Mirdita’. Može se reći da je ovo skandal neviđenih razmera na opozicionom glasilu jer tajkunski voditelj Zoran Kesić ismeva “Oluju” i Jasenovac, a takođe se sprda sa srpskom šajkačom dok pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava takozvani kosovski festival ‘Mirdita, dobar dan'”, piše Informer po nalogu Vučića.

Stiglo nam je leto, a svi znamo koje su nam asocijacije na to godišnje doba. Govorim, naravno o tradicionalnim, letnjim regionalnim sukobima, Summer Hate Fest, letnja konfliktijada 2024. Kao što znamo, u avgustu nam stiže sukob sa Hrvatima i priča o “Oluji” i Jasenovcu. U julu, naravno ulaznice već kupljene za tradicionalni sukob sa Bošnjacima zbog Srebrenice i sve je to okej, ta dva meseca su lepo, fino pokrivena, ali šta ćemo sa junom? Mesec dana bez nekog regionalnog sukoba? Previše je to mira, na ovu vrućinu. Kad već nema nikakvog sukoba, na vidiku ‘će ga napravimo'”, citira Informer Kesića navodeći da se “poznati voditelj sprdao sa srpskom šajkačom dok pokazuje albanskog dvoglavog orla i podržava takozvani kosovski festival ‘Mirdita, dobar dan'”.

U video prilogu pogledajte “sporni” prilog i uvjerite se u stvarne razmjere ludila Vučićevog režima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button