Vijesti

DEBAKL U TREBINJU, ZAŠTO NISU DOŠLI DODIK I CVIJANOVIĆKA: “Mnoge je sramota što su bili natjerani i što su zbog posla morali doći na skup, pa su gledali u pod…”

Na skupu nije bio niko iz fočanskog SNSD-a.

Partija je uspjela da na silu okupi svoje sužnje i pristalice na prvom mitingu u Trebinju, ali tužna lica na tužnom skupu, bez ikakve energije, entuzijazma i poruke koja je poslata, dovoljno govore o atmosferi, ne samo na skupu već u redovima vladajuće stranke i režima, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović.

 

Mnoge je sramota što su bili  natjerani i što su zbog posla morali doći na skup, pa su gledali u pod ili telefon, nastojeći da izbjegnu objektive kamera i fotoaparata kako bi njihov dolazak ostao neprimjećen, jer svi znaju da se radi o predstavi i da će se sutra crveniti i sramotiti što su pristali na ucjene i bili primorani da budu dio predstave.

Jedino se osmjeh mogao vidjeti na licu bio je kod Baće Vujovića, koji je očito veoma srećan i ponosan jer se progurao visoko u Partiji pa je čuvao leđa premijeru Viškoviću, tik do Petrovića.

Skupilo se u Trebinju svo ljudstvo i tehnika režima, ministri, poslanici, direktori i „lideri“, poput Banjca, Đokića i Stevandića, a ako su nam oni prva linija odbrane Republike Srpske teško nam se piše.

Sam pogled naših lidera, mudra zagledanost u daljinu, nekako ulijeva sigurnost narodu da ne treba da brine jer smo valjda u sigurnim rukama preletača, papaka, konvertita, jednom riječju najgoreg ljudskog i moralnog šljama i taloga na ionako mutnoj političkoj sceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button