SvijetVijesti

VUKANOVIĆ U NEVJERICI: „Ognjen Tadić je Dodika nazivao kriminalcem, zlom i drugim najpogrdnijim imenima, a pobratim Stevandić…“

Ako ga ne možeš pobijediti pridruži mu se! To je omiljena poslovica Ogiju Laku Noć Tadiću, koji je postao savjetnik Milorada Dodika, istog onog koga je nazivao kriminalcem, zlom i drugim najpogrdnijim imenima dok mu je bio protivkandidat za predsjednika Republike Srpske, od 2007. do 2014. godine. Tek sad su jasni razlozi i uzroci poraza opozicije, jer dok god je prelivoda, izdajnika i papaka u vrhu teško ćemo na zelenu granu, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović, te dodaje:

-Posebno je dirljiva javna podrška koju je dobio od pobratima Nenada Stevandića, koji je izrazio podršku i razumijevanje, jer ga najbolje razumije. To je i logično jer je kao kadar Službe preteča svega izopačenog i nemoralnog, jedan od uzroka propasti i bujanja devijacija u društvu, jer je prvi počeo mijenjati stranke kao čarape da bi zadovoljio lične interese.

alt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button